31 Ocak 2022 Pazartesi

Batar mı


Blok ve zincir kelimelerinden türetilen blok ve zincir kelimelerinden, bir zincire benzer münferit işlemlerin bir araya getirilmesiyle blok olarak tanımlanan ve tüm işlemlerin (blokların) kaydedildiği tek zinciri ifade etmek için blok zinciri kavramı türetilmiştir. Blockchain, Bitcoin ve diğer kripto para işlemlerinin gerçekleştiği ve bu işlemlerin kaydedildiği, bilgisayarlar arasında değer aktarımına olanak sağlayan bir sistemdir. Blockchain teknolojisinin kurucusu, takma adının Satoshi Nakamato olduğu düşünülen bir kişidir. Nakamoto, 2008 yılında yayınlanan Bitcoin: peer-to-peer elektronik nakit sistemi başlıklı makalesinde Bitcoin'in (Bitcoin Nedir?) yapısını ve altında yatan Blockchain teknolojisini açıkladı.

12 Ocak 2022 Çarşamba

Güvenli mi


Şu anda binlerce kripto para birimi var; CoinMarketCap verilerine göre şu anda 5 binden fazla kripto para bulunuyor ve kripto para birimlerinin sayısı sürekli artıyor. Ancak son yıllarda duyduğumuz isimler listesinin başında Bitcoin, Ethereum, Ripple yer alıyor.

11 Ocak 2022 Salı

Binance mi


Bunun dışında Binance borsada listeleyeceği altcoinleri özenle seçer ki amacı dolandırıcılık olan coinler Binance üzerinde bulunmasın. Binance, kullanıcılarının güvenliğine çok zaman harcıyor ve bu alandaki en iyi borsalardan biri olarak kabul ediliyor. Geçtiğimiz birkaç güvenlik açığı ve bilgisayar korsanlığı olayında hiçbir müşterisini mağdur etmemiş ve tüm zararı cebinden karşılamıştır.

6 Ocak 2022 Perşembe

Bitcoin Nasıl Alınır 2022


İlk ihraç edilen kripto paralar olması ve işlem hacminin yüksek olması nedeniyle bitcoinlere odaklanan bu merak aslında tüm kripto para piyasası için açıklanacak çok şey olduğunu gösteriyor.

Bitcoin Nasıl Alınır

https://www.kriptoseyir.com